Beliggenhed/kort


Vis stort kort

OBS! Kortet her ovenfor kan zoomes ind eller ud via ikonerne i øverste venstre hjørne. Du kan også ændre det til et almindelig kort, ved at klikke på: Kort i øverst højre hjørne. Endelig kan kortet flyttes rundt, blot ved at klikke et tilfældigt sted på kortet, og dernæst trække det rundt.

Skiveren ligger i Skagen-området ud til Vesterhavet, en halv times bilkørsel fra de fleste større byer i Vendsyssel - toppen af Danmark.

Frederikshavn har færgeforbindelse med Norge og Sverige flere gange dagligt. Også Hirtshals har færgeforbindelse med Norge. Fra den dansk-tyske grænse til Skiveren, ca. 350 km. med bil, fører et veludbygget vejnet op gennem Jylland.

Bilister fra Sjælland kommer hurtigst frem ved at benytte sig af Mols-linien. Fra Frederikshavn går vejen til Niels Skiverens Gaard ad Vej 40 (Frederikshavn-Skagen), drej af i Elling og fortsæt af den smukke Marguerite rute til Tuen, hvor et vejskilt viser 5 km. til Skiveren. Bilister sydfra kan også køre ad E39 (Ålborg-Hirtshals), dreje af mod Bjergby og Uggerby og fortsætte via Tversted til Tuen og Skiveren.

Niels Skiverensgaard Niels Skiverens vej 1-3 DK - 9982 Aalbæk


SØG
DIVERSE
Sitemap
Login

Sidst opdateret:
11/07 2018 11:21:56